BE DISCOVERED


Informatie voor modellen

Om van jou een topmodel te maken stellen wij een personal development plan op en investeren in training en development. Deze investering doen wij in de vorm van test shoots met de beste fotografen ter wereld, catwalk trainingen van ervaren catwalk coaches en poseer trainingen van ervaren modellen. Zodra jij start klaar bent, plaatsen wij jou bij de beste agencies ter wereld en zetten wij jou in voor de grote merken. Wij maken van jouw naam een merk. Wij zorgen voor een achterban op o.a. social media, die jij ook later in jouw carrière in kunt zetten, bij het starten van bijvoorbeeld een eigen bedrijf, een eigen kledinglijn of simpelweg om mensen te inspireren. Wij brengen je in contact met de belangrijkste mensen binnen de industrie, mensen die deuren voor je kunnen openen, zowel tijdens als na jouw carrière als model! Kortom, wij ontwikkelen en managen jouw carrière als topmodel!

Informatie voor ouders

Wij bieden een persoonlijke begeleiding voor uw zoon en stomen hem klaar voor een internationale modellen carrière op hoog niveau. Door te werken met de beste mensen binnen de industrie streven wij ernaar om een unieke en vooral persoonlijke begeleiding te bieden. Dit streven bewerkstelligen wij door in onder andere Milaan een van onze mensen aan te stellen die gedurende het verblijf van uw zoon 24/7 fysiek voor hem klaar staat, een persoonlijke begeleiding biedt en als eventuele tweede contactpersoon functioneert voor ouders. Onze allianties in Milaan maken het mogelijk om modellen gedurende een korte periode van één tot enkele weken te voorzien van een top portfolio. Deze optie bieden wij in samenwerking met de beste agencies en diverse top fotografen. Wij maken van uw zoon een rolmodel waar duizenden jongeren tegenop zullen kijken! Wij maken u trotser dan u zich kunt voorstellen!

Informatie over school

Om het maximale potentieel te realiseren voor een model, zowel binnen als buiten zijn carrière als model, werken wij nauw samen met scholen. Wanneer modellen top cijfers behalen en een goede houding hebben op school, dan belonen wij dit. Dit doen wij door in samenwerking met school de mogelijkheid te bieden aan het model om voor een periode van maximaal 4 weken op hoog niveau modellenwerk te mogen verrichten binnen o.a. Parijs, Milaan, Londen en New York. Wij benadrukken echter dat modellenwerk een hobby zal zijn tot het middelbare schooldiploma behaald is. Vanaf dat moment beiden wij de optie om er fulltime werk van te maken en geven wij adviezen met betrekking tot thuisstudies en andere mogelijkheden om de tijd van het model zo zinvol mogelijk in te richten en hem verder te ontwikkelen.

Aanmeldformulier

Headshot

Full Length

Side Profile